top of page

Onderhoud Foto apparatuur

Bijgewerkt op: 15 dec. 2020

Vorige week met mijn camera en objectief een bezoek gebracht aan Camera-service Limburg, gevestigd in Schipperskerk (nabij Born)

Aanleiding van mijn bezoek : vermoedelijk een defect aan mijn camera.

Zonder in detail te treden, collegae fotografen wisten het euvel ook niet te verklaren en een fotozaak in Maastricht evenmin.



De naam van dit bedrijf had ik ooit eens via via genoteerd...dus vol goede moed liet ik mijn toestel zien en vertelde de jongeman wat het euvel was terwijl ik het ook op mijn camera demonstreerde.

Ik zag hem even nadenken en zonder enige aarzeling vertelde hij mij dat dit geen defect was maar een van de tientallen instellingen keuzes. Ik zakte bijna door de grond, de zeer lijvige handleiding had ik pas nog helemaal doorgespit zonder zelf de oplossing te vinden!

Gelukkig was ik niet helemaal voor niets naar Schipperskerk gereden.....de jongeman die mij te woord stond merkte op, nadat hij mijn camera vluchtig bekeken had, dat het apparaat wellicht een reinigingsbeurt kon gebruiken. Helemaal waar want dit was nog nooit gebeurd.


Al met al kon ik mijn gereinigde camera en objectief na een week ophalen, helemaal spic en span met een kopie van een afdruk van vóór en na de reiniging....een wereld van verschil.


Mijn conclusie: een bedrijf met kennis van camera's in de breedste zin van het woord. Het is zeker een aanrader om je apparatuur hier regelmatig te laten reinigen, zeker als je lang plezier van je camera wilt hebben en zonder problemen je fotoshoots, kunstfoto's, portretten e.d. te creëren.




Camera Service Limburg

Medealaan 33

6124 AV Schipperskerk (Limburg)

Nederland

Tel. +31 46 4810747

info@camera-service.nl


40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page